Spotify üzerinden çal YouTube üzerinden çal
YouTube videosuna geç

Çalar yükleniyor...

Spotify üzerinden skroplama mı olsun?

Spotify hesabınla Last.fm hesabını bağla ve herhangi bir Spotify uygulaması, herhangi bir cihaz veya platform üzerinden dinlediğin her şeyi skropla.

Spotify'a bağlan

Son ver
Ara 5

Hangar & GePGeNç 1.Yıl Dönümü Partisi

Çalıjazz, Dj Erkan Ömür ve 2 daha fazla sanatçı ile Atlas Axis mekanında

Reklamları görmek istemiyor musun? Şimdi yükselt

Tarih

Çarşamba 5 Aralık 2007Perşembe 6 Aralık 2007

Mekan

Atlas Axis
Istanbul, Turkey

Haritada göster

Bilet satın al

Tanım

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde Hangar Sanat Derneği ve GePGeNç Festival 1.Yıl Dönümlerini Kutluyorlar. “Bir kapı kapanır Hangar açılır.” Ekim 2006 ‘da açıldı Hangar’ın kapısı… Farklı disiplinlerden insanları buluşturduk küresel ısınmadan belirsizleşen mevsimlerin kaçamaklarında… “Ne varsa sokakta var” dedik, dans ettik sokaklarda, tuvalleri renklendirdik, duvarlara yetti elimiz, kısa filmlere ev sahibi oldu Marangoz çıkmazı… Çocuklarla olduk kimi zaman… Kimi zaman yetişkinlerle Sulukule’de def çalıp güleç durduk zamana karşı. Gençlerle olduk GePGeNç günlerinde… Yeni bir buluşmaca var şimdi hem hayalimizde hem Atlas Axis’de. 5 Aralık Çarşamba günü birlikte var ettiğimiz Hangar Sanat Derneği’nin doğum gününü kutluyoruz. Doğum günümüzü GePGeNç FeSTiVaL’in doğum günüyle paylaşıyoruz. İmece ile, sevgi ile, barış ile sizleri de bekliyoruz.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1985 yılında, gönüllü çalışmaları ve faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı arttırmak amacıyla '5 Aralık' tarihinin her yıl Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanmasına karar verdi. 1985 yılından bu yana Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 123 ülkede 5 Aralık, Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanıyor.

Bu yıl Dünya Gönüllüler Günü’nde birer genç gönüllü oluşumu olan Hangar Sanat Derneği ve GePGeNç 1.Yıl Dönümü Kutlamalarını gerçekleştiriyor. EfesPilsen Sponsorluğunda gerçekleştirilecek bu kutlama gecesinde gönüllüler biraraya gelcek ve gecenin geliri Hangar Sanat Derneği’ne aktarılacak. Geceğe katılacak olan müzik grupları Hangar Sanat Derneği yararına sahne alacak ve Djler performansta bulunacaklar. Genç gönüllüleri biraraya getirecek olan bu buluşmada gençlik dayanışmasıyla yapılan projelerin keyfi yine birlikte çıkartılacak.

GePGeNç, 30 gençlik kuruluşunun koordinasyonunda 5-10 Aralık 2006 tarihlerinde, ilk festivalini düzenledi ve 200’e yakın kuruluş projeleriyle, çalışmalarıyla, farklı düşünce ve deneyimleriyle festivale katıldı. Oluşumun amacı gençlerin toplumsal hayattaki rolünün görünür kılınması; gençlere sağlanan hizmetlerin içeriğinin geliştirilmesi ve yaygınlığının artması; gençlerin topluma sağladığı katkıların desteklenmesi; sivil gençlik girişimlerinin ortak çalışmalar yapan ve öneriler geliştiren sivil gençlik ağlarına dönüşmesi; gençlik konusunda kamu ve sivil alan arasındaki diyaloğun gelişmesidir.

Hangar Sanat Derneği ise farklı altyapı ve meslek gruplarından gelen, sanata ve toplumsal gelişime destek vermeye çalışan gençlerin biraraya gelmesiyle Ekim 2006’da kuruldu. Derneğin hedefleri genç sanatçıların, tasarımcıların, kent planlamacılarının ve sanata ilgi duyan diğer gençlerin kullanımına açık bir sanat platformu oluşturarak gençlerin yaratıcılık ve üretkenliklerini harekete geçirmek; sanata katılımı arttırmak ve kültürel dışlanmayı ortadan kaldırmaya yönelik stratejiler geliştirmek; kültürel altyapının geliştirilmesine yönelik stratejiler üretmek; sınırötesi işbirliği ve kültürlerarası diyalogu geliştirmek; güncel gelişmelere sanat yoluyla yaratıcı karşılıklar vermek, kentsel ve kültürel kalkınmaya katkıda bulunmaktır.

Açılış: 21:00
Kapanış: 04:00
Giriş: 5 YTL

Bilgi
info@hangar.org.tr
http://www.hangar.org.tr
http://www.gepgencfestival.net

(4) sıralaması

Reklamları görmek istemiyor musun? Şimdi yükselt

1 gitti

Pano

Bu sayfadaki yorumları görüntülemek için Javascript gereklidir. Doğrudan yorum sayfasına git

Reklamları görmek istemiyor musun? Şimdi yükselt

API Calls