Forum » Site Desteği

birden fazla liste oluşturmamız mümkün mü?

• yolcuys şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 22 Mar 2008, 11:20

birden fazla liste oluşturmamız mümkün mü?

benim gibi çok çeşitli müzik dinleyicileri için farklı kategoride müzik listeleri oluşturmak daha kullanışlı olacaktır. bu özellik last fm de uygulanabilir mi?
    jasmine
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 22 Mar 2008, 15:07
    yolcuys:

Farklı müzik listeleri yaratmak şimdilik mümkün değil ancak farklı bir alanda bu özellik mevcut. Dinlediğin değişik müzikleri etiketler altında albüm, sanatçı ya da parçalar altında toplayabilirsin. Yani mesela müzik türleri altında ve eğer ayda 2.50 euro olan abonelik işlemini yaparsan bu etiketlerin her biri ayrı bir radyo istasyonuna dönüşüyor. İleride abone olmayan üyelerimiz için de böyle bir özellik yaratmayı düşünürüz tabi ki.

Önerin için teşekkürler,

not:bu soruyu genel fikir ve öneriler forum başlığı altına taşıyacağım, Türkçe Last.fm forumu çeviri ve dil konularında kullanılacak:)
    • ersiny şöyle demiş...
    • Abone
    • 16 Tem 2008, 20:52
    Vakit geldi, müjdeyi vereyim...
    Beta sürümü ile yeni listeler ekleme özelliği nihayetinde geliyor...
    Bir şarkıyı müzik listenize ekemek istediğinizde karşınıza bir adım daha çıkıyor (eğer birden fazla listeniz var ise) ve hangi listenize şarkıyı eklemek istediğiniz soruyor beta sürüm, şimdilik beta kardeşimiz soruyor tabi... Alpha olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz :)
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 17 Tem 2008, 09:36
    Evet çok yakında :)
    • paradoxutku şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 17 Tem 2008, 11:04
    edit: çift mesaj oldu.
    paradoxutku tarafından 17 Tem 2008, 11:05 tarihinde değiştirildi
    • ersiny şöyle demiş...
    • Abone
    • 18 Tem 2008, 22:40

listeler görünmüyor...

nisa, listeler de problem yaşıyorum. ilk denemlerimde 4 liste yapıp kalmıştım. dün yine bir iki liste açmaya çalıştım ancak profilimde ki arşiv içinde listeler bölümünde bir türlü görüntülenmiyor. ayrıca aktiviteler kısmından da yaptığım değişiklik yazıyorken oradan tıkladığımda listeye ulaşabiliyorum...

sanırım liste ve etiket güncellemelerinde problemler devam ediyor hala? bi gelişme ya da çözümü var mıdır bunun?
    • intaomri şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 21 Tem 2008, 08:31

yardım ediiin lütfeeeeennnn

ya ben nasıl müzik dinlicem nasıl liste oluşturucam we dinlicem yardım edin ben bu siteyi çözemedim =(
    • ersiny şöyle demiş...
    • Abone
    • 21 Tem 2008, 22:13

Bi iyi bi kötü..

Hahayyy, sonunda listelerim göründü. Hatta bi tanesi üçlemiş... Neyseki silibildim sonra, sistemde anında güncelleme yapabildi. Değişiklikler hemen geçerli oluyor.... bu iyi olandı.

Lakin kötü olan ise yeni listemde 200 parçadan sonra bir hareketlenme göremedim, öle takılı kalıdı 200de. Eklediğim yeni parçalar nereye gidiyor acaba? Birde daha önce varolan listem bir listemde zaten 279 parça vardı. Eski sistem hayatta iken eski sistem üzerinden listeyi güncelleyebiliyordum. Yeni sisteme tamamen geçtiğimizden bu yana 279da kaldı o listemde. Yeni eklediklerimi göremiyorum..

Ne kadar devam edecek bu sorun böle. Ya da çözülecek mi acep?
    • intaomri şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 22 Tem 2008, 13:11
    tamam buldum :)
    • renklikalem şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 17 Ağu 2008, 09:53
    ersiny; bildiğim kadarıyla müzik listesinde 200den fazla şarkı olduğunda pürüz çıkıyor.. bu yüzden önerilmiyor 200ün üstünde şarkı.. ama tabii sen yine de aslını astarını kesin olarak öğren:)
    ölüm bir illüzyondur, kalan sevgidir..
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.