Forum » Site Desteği

Sistem bana iftira attı Fiko! :D

• Jan_Sardal şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 4 May 2008, 05:07

Sistem bana iftira attı Fiko! :D

Başlığa bakıp da geyik muhabbeti falan sanmayın bunları ya
    Gece ne güzel müzik dinliyordum sabah; şu Winamp'ı bi değiştirem be çok kullandık gayri dememle Last.fm sayfamda bana bi iftirada bulunarak "Dinlenen parçalardan bazıları aşağıdaki sebepten dolayı profiline eklenemedi:
    Spam alarmı: Son gönderdiğin parçadan daha önceki bir tarihe ait parça gönderme girişimi."
    yazısıyla şok olmuş durumdayım... (Winamp sürümü 5.53 olarak değişti; alakası var mıdır ki?? )
    Öncelikli olarak; güncellemelere baktım, güncel dedi haydi başka kapıya...
    Şifre faln hiç bakmaa...
    Kutucuğumuzda Skroplanmıyor şarkılar ama sayfaya geldiğimde son dinlenenler vs. vs. sebebiyle yazmadım kardeşim buraya diyor...
    Ee; ne yapabilirim şimdi ben, ilgisi bilgisi olan?
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 4 May 2008, 11:49
    Merhabalar :)

Yaşadığın sorunun bir kaç sebebi olabilir, 1-yaz saati uygulamalarından sonra Last.fm üzerinde ayarlarında seçtiğin saat dilimin geride kalmış olabilir, böylece bilgisayarının saat ayarıyla birebir uyuşmadığı için, tarihi ve saati "geçmiş" olarak algılıyor ve spam diye sorun çıkarıyor.

Bunun dışında güncelledikten sonra winamp 2 defa şarkı iletisi (submission) gönderiyor olabilir. Bu da spam olarak algılanıyor, o açıdan benim tavsiyem siteden çıkış yap yani siteye ve yazılıma sıfırdan giriş yap böylece kendine gelebilir. Şifreni de değiştirmeyi deneyebilirsin eski ayarları tamamen unutması için. Saat ayarlarını kontrol et GMT istanbul athens'ın seçili olması gerekiyor hem yazılım hem site hem bilgisayarında tabi tarih ve yıl da önemli. Bunları kontrol edip denedikten sonra bize tekrar ulaş düzelmezse,

bol şans!
    • Jan_Sardal şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 4 May 2008, 13:41
    Hocam ya denedim ben bütün saat ayarlarını; yalnız şifre değiştirmedim işte tam o sırada ilahi bir güç tarafından bir başka Last.fm kullanıcısı arkadaşım geldi...Winamp sürümüne göre eklenti indirmemi söyledi Last.fm kutusundan...Oldu gerçekten de...Teşekkürler ilginize...
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 4 May 2008, 16:47
    Sevindik duzeldigine keyifli dinlemeler
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.