Forum » Site Desteği

dinlediğim şarkılar eklenmiyor =(

• dinlediğim şarkılar eklenmiyor =(

neredeyse 4 günden beri dinlediğim şarkılar yeni dinlenen parçalara eklenmiyor =( ayarları vs. değiştirmem mi gerekiyor acaba?

yardımcı olursanız çok sevinirim :)
    • Unfukable şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 21 Tem 2008, 21:23
    :))
    senin yine iyi 4 gündür ben 15 gündür bekliyorum canım :))

Ve sanırım Yazılım Desteğine yazmalısın. Lat:FM yazılımını aç ve Yardım kısmından Tanıyı tıkla. Ön belleğe alınmış şarkılar varmı diye kontrol et.
  • ben çözdüm olayı ya.. last fm yazılımını uninstall edip bi daha yükledim.. çalışıyo :)
    sen de aynısını yaparsan çalışacağını ümit ediyorum :D
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 23 Tem 2008, 20:19
    Yazılımda hesaplar sekmesindeki kullanıcı adınıza tıklamayı deneyin bir daha olursa
  • yazılımı kaldırıp tekrar yüklemek ön belleğe alınmış şarkıları silmez mi peki?..
  • Ben sildim tekrar yükledim, kapattım tekrar açtım, hala skroplanmıyor.
    • zoltran02 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 14 Ağu 2008, 19:04
    eger programın tanı kısmında görünüyorsa dinledikleriniz, şifrenizi değiştirin, ben öyle çözdüm problemimi..
  • Problemleriniz çözüldümü yoksa hala devam ediyomu...Benimde dünden beri dünlediğim parçalar gözükmüyoda...
    umut
    • şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 16 Ağu 2008, 13:19
    ayni sorun bende de var.. ben yeni yukledim (daha dogrusu 2. profilim;)
    skroplamiyor..önceden böyle olmustu media player a sag tiklayip
    araclar -> eklentilerden halletmistim
    ama bu sefer ne oldu anlamadim
    *pöfs*
    =D

Not :Sifreyi degistirdim calisiyor simdi.. coook merciii =D
  • ben şifremide değiştirdim problem çözülmedi
    umut
  • ?
    umut
  • Önce yazılımı sildim, tekrar yükledim. Bunu yaptıktan sonra Tanı kısmında görünmeye başladı, önbelleğe aldı. Daha sonra şifremi ve -biraz komik ama- ikon rengini değiştirdikten sonra sorun düzeldi.
    • renklikalem şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 17 Ağu 2008, 09:42
    an itibariyle dinlediğim şarkı profilimde görünse de, yeni şarkı skroplanmaya başladığında önceki görünmüyor, sadece yine o an dinlediğim şarkı dinliyor olarak görünüyor ve çalış sayısında hiç bi değişim sözkonusu olmuyor bu esnada da... insanın bunlardan betayı sorumlu tutası geliyor bazen (?) -dün geceden beri süregelen bu sorun, daha ne kadar devam edecek bi fikri olan var mıdır?-
    ölüm bir illüzyondur, kalan sevgidir..
  • aynen aynen
    umut
  • Şifre değişimi işe yarayacaktır. Kapatın playerı ve yazılımı. Şifreyi değiştirin, yazılımda da değiştirin, bi süre sonra "Tanı" kısmında önbelleğe aldığı şarkıları parça parça profile kaydedicek, sonra eski haline gelicektir. Bende öyle oldu. Şifre değişimi işe yaradı.
    • Kullanıcı
    • 17 Ağu 2008, 19:37
    doğru diyosun, şifre dğişimi ilginç bi şekilde işe yarıyor ama bu nereye kadar 'şarkılarım skroplanmıyor! hadiiii şifre değişimine!!' şeklinde gidecek bilmiyorum..
    • Çalışan
    • 18 Ağu 2008, 11:24
    Şifre değiştirmeden önce kullanıcı adınızı hesaplar başlığı altından kullanıcı adınıza tıklayarak teyid edin (rehandshake) bunun kendi başına sorunu halledebilmesi gerekir, ki bu yazılım desteği forumunda da geçiyor. Keyifli dinlemeler.
  • O dediğiniz hiçbir işe yaramıyor bende.
    • Çalışan
    • 18 Ağu 2008, 14:46
    O zaman diğer yöntemleri tek tek denemek gerekiyor.
    • zoltran02 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 23 Ağu 2008, 12:51
    Last Fm programında> >Hesap menüsünden> >profilinize tıklamanız şifre değiştirmeden skorplanmış parçaların iletilmesini sağlıyor (:

bu arada bişi diil :P
    • Kullanıcı
    • 29 Ağu 2008, 12:56
    şu an sorun yok ama bi daha olursa keisnlikle ilk etapta bunu denicem:) bu arada teşekkürler :d
    • Çalışan
    • 29 Ağu 2008, 13:37
    Başka bir konuda daha yazmıştım, bu çözüm zaten ilk etapta önerdiğimiz çözümlerden, lütfen soru cevapları okurken sabırlı olun ki kaçırmayın önemli noktaları:)
    • emorwena şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 29 Ağu 2008, 16:10
    benimde yaklaşık bi haf tadır skroplanan şarkılar profilime eklenmiyor. yapmam gerekenleri bildirirseniz sevinirim
    • Çalışan
    • 29 Ağu 2008, 17:18
    emorwena

http://www.lastfm.com.tr/forum/85202/_/269114 adresindeki çözümleri ve soru cevapları okuduktan sonra (ve bu başlıktakileri de okuduktan sonra) eğer sorunun düzelmediyse lütfen bize işletim sistemin, yazılım sürümün ve eklenti adı ve sürümü bilgilerinle geri dön.

Teşekkür ederiz.
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.