Forum » Site Desteği

2 Hata

• cuneyt35 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 21 Tem 2008, 23:00

2 Hata

Merhaba iki sorunla karşılaştım hatta üç

Birincisi Player da ki next tuşu bu sabah çalışıyordu oysa şimdi çalışmıyor

ikincisi bunu foruma yazmdan önce aramak istedim ama google destekli forum araması çalışmıyor kaynak kodda sorun var sanırsam

üçüncüsü last fm programı programı kapatıyoruz,system tray a gidiyor oradan kapatıyoruz hala gerı planda çalışmaya devam edıyor

şimdi bu normal ise kötü çünki benım cok ram ıhtıyacım oldugu ıcın herseyı kapatmak ısteyebılırım normal değilse düzeltilmesi çok hayati cunkı benım gizli gizli dinlediğim arabesk müzkler last fm ile dunyaya duyurulacak :)

Ben kimim sorusunun yegane cevabı; Egomuzdan arındıktan sonra geri kalandır ;)
    • Kullanıcı
    • 22 Tem 2008, 09:44
    sanırsamm benim konular ya anlaşılmadı yada ilgi çekmedi o ileri tuşu çalışmıyor diye müzik dinleyemiyorum

• NisaMishap şöyle demiş...
    • Alumni
    • 22 Tem 2008, 10:14
    Şu anda düzelmiş olması gerekiyor.

• Kullanıcı
    • 22 Tem 2008, 11:48
    gecekten duzeldi teşekkür ederim

diğer iki sorunlada ilgilenirseniz sevinirim gelecekte cok faydalı olacaktır

Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsanız lütfen hesabınıza giriş yapın ya da sitede hesap açın.