Forum » Site Desteği

Son anda yorum hata yarattı !

• lomsadef şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 24 Tem 2008, 18:16

Son anda yorum hata yarattı !

Sanırsam ufak da olsa bir hata sayılır, bir müzik bitmek üzereyken müziğe yorum yazmaya başladım, ben yazdığımda yeni bitti ve yorum gönderme tuşuna bastım (yaklaşık aynı zamanda, belki çok az sonra), yorumum eklendi ve müzik doğal olarak bir sonraki müziğe geçti ama, sanatçı değiştiği halde, "player" yani çalıcının altındaki sanatçı(grup) ismi kısmı bir önceki yorum yaptığım müziğe ait olarak (resim, başlık da dahil) kalmasına rağmen, çalıcının içerisinde yeni çalmaya başlayan müziğin grubu ve müzik adı yazıyordu. Ayrıca yorum sayfası da değişmedi, yani önceki müziğin yorum sayfası kaldı, ve ben önceki müziğe yaptığım yorumumu okuyabiliyordum başka bir müzik çalarken. Yani müzik değişti ama sanatçı adı kısmı ve yorum kısmı değişmedi. Ufak bir sorun, zamanlama ile ilgili muhtemelen ( :-O ), tam biterken bir kontrol yapılırsa yorum işine sanırsam bu sorunun üstesinden gelinebilir. Mesela son 5-10 saniye kalmışsa parçanın bitimine yorum yapmak engellenirse bu sorun çözülebilir gibi? Bu tür ufak hatalar da hep beni bulur zaten :-( , @|:-D
    ... Lapacı & Kaptan Jack 'in bir hayranı ...
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 26 Tem 2008, 09:05
    lomsadef bildirdiğin için çok teşekkür ederiz ilgileneceğiz.
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.