Forum » Site Desteği

Last FM eİçerik Yüklemek (Albüm Bilgisi, Görsel...)

• acikdeli şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 7 Ağu 2008, 00:24

Last FM eİçerik Yüklemek (Albüm Bilgisi, Görsel...)

bir sanatçı değilim ama başka sanatçıların albüm bilgilerinin çoğunun eksik olduğunu görüyorum.

Klip yada albüm bilgisi (albüm şarkıları değil, kapak, çıkış tarihi vs.) eklemek için o albümü çıkaran şirket yada sanatçı olma zorunluluğu var mı?

bir kullanıcı olarak bu bilgileri ekleyemiyor muyuz
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 8 Ağu 2008, 13:58
    Sanatçı, etiket, şarkı, şirket, albüm, mekan, bunların hepsi için wiki ekleyerek gerekli bilgileri dilediğiniz gibi ekleyebilirsiniz.

Teşekkür ederiz
    • beyhanpar şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 4 Eyl 2008, 16:54

bilgi eklemek

İtalyan bir sanatçı ile iletişim kurdum. Last fm'de kendisi ile ilgili yalnız İngilizce bilgi var, Türkçe bilgi yok. İngilizce bilgiyi Türkçe'ye çevirerek Türkçe kısma eklemeyi ya da bizzat kendisinden daha uzun bilgi alarak bunu eklemeyi düşünüyorum. Kendisi de Türkçe kısımda yer almaktan memnunluk duyacağını belirtti. Buna iznim var mı ve kaynak olarak sanatçının adını yazmam yeterli olur mu?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 4 Eyl 2008, 18:31
    Merhaba,

Tabi ki ekleyebilirsiniz, kaynak belirtmek eğer bilgiyi başka bir siteden kopyalayıp yapıştırıyorsanız önemli bir rol oynuyor, sanatçının bilgilerini siz çevireceğiniz için aslında bilgi size ait oluyor bu durumda. Gene de sanatçının adını da belirterek çeviri olduğunu isterseniz belirtebilirsiniz.

Yardımlarınız için teşekkür ederiz.
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.