Forum » Last.fm Yazılım Desteği

Skroplama da sorun mu yaşıyorsunuz? Öyleyse..

• littlebobe şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 17 Şub 2008, 22:47
    evet şifre değiştirme işlemini haledince oluyo fakat kapatıp açınca nolur bilemiyorum tabiki
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 22 Şub 2008, 14:06
    Sanırız bir problem olmadı littlebobe, birşey olursa haber verirsin:)
    • jarmash şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 3 Mar 2008, 11:06
    Yapılabilecek her şeyi yaptım ama hala skroplamıyor. Sunucuya ulaşılamadı hatası gözüküyor Yardım'daki tanı sekmesinde... Programı sildim, yükledim, şifremi değiştirdim saatimle ilgili bir sorunum da yok. EE napçam ben? Bi yardım ediverin lütfen...

Kullandığım sürüm 1.4.2.59470
    Winamp eklenti sürüm 2.1.0.8
    Sistem XP
    • Çalışan
    • 3 Mar 2008, 11:47
    Antivirüs, firewall ya da windows güvenlik merkezini de kontrol ettin mi jarmash? Mesela özellikle bitdefender kullanıyorsan internet bağlantın engelli olabilir. Bütün muhtemel engelleri kontrol etmelisin.
    • jarmash şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 3 Mar 2008, 12:24
    E bunları da kontrol ettim Nisa... Herhangi bir engelleme ya da çakışma gözükmüyor... Şu ana kadar kim ne yapmışsa denedim ama hala değişen bişi yok. Bi kaç kere daha aynı işlemleri yapıcam bakalım gözden kaçırdığım bişi var mı diye. Sağol...

Malesef tekrar denememe rağmen olmadı...
    • Çalışan
    • 3 Mar 2008, 13:54
    O zaman bir kere daha uninstall etmen gerekecek sanırım yani genelde server'a ulaşmamanın sebebi yazılımın internet bağlantına ulaşımı engelleniyor olduğudur. Başka bir açıklaması yok ancak 3üncü parti bir uninstall programı ile Last.fm yazılımını tam bir temizle makinandan yani normal uninstall ile değil, tam bir temizlik. Net üzerinde bir çok clean uninstall programı var. Tekrar install etmeden önce de winamp'ini güncelle. Bunlardan sonra olacağını umuyorum...Ha bir de, yazılımda hesap sekmesinin altındaki kullanıcı adına tıkladın mı? Belki denemişsindir de ben gene de sorayım. Windows güvenlik ayarlarını da denetim masasından düşük seç...

Bu arada yazılımda skroplama hiç mi gözükmüyor yoksa profiline mi işlemiyor? Sormuş muydum hatırlamıyorum ama sanırım yazılımda skroplanıyor gözüküyor?
    Haber bekliyoruz.
    • jarmash şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 3 Mar 2008, 14:18
    Evet skroplama yazılımda gözüküyor. Buna rağmen olmuyor. Dediklerini bir bir yaptım. Yazılımdaki kullanıcı adını da tıklamıştım. Onu da bir daha yaptım. Hatta Güvenlik duvarını da tamamen kapamama rağmen olmadı. Pes ettim artık. Teşekkür ederim yardımların için ama olmuyor. Skropsuz kaldım artık...
    • Çalışan
    • 3 Mar 2008, 15:56
    Sana özel mesaj attık bir ara bak mutlaka, detaylı inceleme için...
    • benacayibim şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 4 Mar 2008, 09:39
    Haftalık listem yokkk
    I'm strange...
    • Çalışan
    • 4 Mar 2008, 10:52
    Kontrol panellerinizdeki uyarıya dikkat edin orada açıklaması var. Last.fm duyurusu yani.
    • ezgi-ezgi şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 5 Mar 2008, 14:36
    benim parçalar önbelleğe alınmış ama panoya geçmiyor.% gündür bişey dinlememiş gözüküyor:S
    • Çalışan
    • 5 Mar 2008, 19:10
    ezgi-ezgi

Bu forum başlığının içinde bu durum için sunulan çözümler var, lütfen onları kontrol eder misin ve sonuç alamazsan hangi çözümleri denediğini de belirterek bize tekrar ulaşır mısın?

Teşekkür ederiz.
    • ezgi-ezgi şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 7 Mar 2008, 14:23
    özür dilerim ben buraya yazdığımı sonradan bulamadım.Sorun halloldu,teşekkür ederim..
    • Çalışan
    • 7 Mar 2008, 15:51
    Geçmiş olsun ezgi:)
    • monochromex şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 24 Mar 2008, 02:34
    server bağlantı hatası verio
    2 gündür herşeyi kurcaladım hala aynı ama benimle alakası bile yok bu sorunun bence
    sizin nası düzeldi onu merak ediyorum
    eat shit
    • monochromex şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 24 Mar 2008, 12:12
    şifreyi değiştirmekle oldu
    gerçi server sorunu neden şifreyle alakalı o da ayrı bi tartışma konusu ama neyse
    eat shit
    • Unfukable şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 4 Nis 2008, 19:10

piff poff kem küm

2 gün 22 saattir skrop*lanmayan bir last.fm yazılımına sahibim.. 7 sayfayı da okudum.. talimatlara uydum ama hala server bulunamadı hatası alıyorum last.fm yazılımdaki tanı kısmından..
    windows xp pro sp2 kullanıyorum
    bittefender antivirus yazılımım var
    last.fm yazılım sürümümü 1.4.2.59470 dir..

sorun nedir hala bulamadım.. birisi bana yardım etsin.. las.fm i kaldırdım tune up programıyla registryleri temizledim.. tamamen kaldırdım.. yok.
    şifremi değiştirdim..yok
    sistemi geri yükledim.. yok

nedir sorun?
    • Çalışan
    • 5 Nis 2008, 11:58
    Unfukable:

Bitdefender kullanicilarinda buyuk sorun yasiyoruz, bir sekilde sevmiyor last.fm yazilimini diyeyim:) bitdefender'i tamamen kapatip tekrar kurulumu dene, buyuk ihtimalle bitdefender kapaliyken yapilan kurulum sorunsuz olacaktir yazilim sorunsuz calisacaktir. Denedikten sonra bize ulas, tesekkur ederiz, iyi sanslar :)
    • bgmbrkmn şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 17 Nis 2008, 11:50
    forumları genel olarak kurcaladım ama ya ben göremedim ya da gördüklerimi doğru anlamadım :)

dinlediğim parçaları skropluyor yazılım ama şarkı bittiğinde az önce dinlendi olarak gösteriyor parçayı, dinlerken şu anda dinleniyor diye göstermiyor...

saat ayarımı kontrol ettim ama ingilizce forum kısmında internet saatiyle eşitleme olayını yaptım... yanlış birşey mi yaptım, saati nereyle eşitlemem gerekiyor??
    • ShaiThan şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 17 Nis 2008, 23:23
    Merhaba,

Ben de 7 sayfayı da okudum, lastfm'imin sürümü son sürüm olduğu için silip yeniden kurmadım, bunu tembellikten değil, 9~16 Mart'tan beri güncellenmediğinden yapmadım. Şimdi silip tekrar yüklersem, bu 1 aylık sürede dinlediklerimi scrobblar mı?

Bendeki problem de programda dinlendi olarak gösterim anasayfada göstermemesi. Üstelik programın internete bağlanma durumunu kontrol ettiğimde hata verdi.

Firewall'da lastfm izinli, saatim doğru ayarlı, şarkılarım taglı vs. vs.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yours sincerely falan,
    ShaiThan
    • Çalışan
    • 18 Nis 2008, 09:30
    bgmbrkmn

Bu geçici bir sorun şimdiye düzelmiş olması lazım, bilgisayarındaki, yazılımdaki ve sitede "ayarlar"daki saat ayarının hepsinin birbiriyle aynı olması gerekiyor. Daylight Savings/yaz saati uygulaması yüzünden böyle bir karışıklık yaşıyor olabilirsin, GMT+2 İstanbul Athens time zone'u sorunu düzeltmezse GMT+1 dene ve bize geri dön senden haber bekliyoruz:)
    • Çalışan
    • 18 Nis 2008, 09:35
    ShaiTan

Öncelikle eğer yazılımda şarkılar skroplandı gözüküyorsa o zaman programı silip yeniden yüklemende bir sorun olmaz çünkü parçalar arabelleğe alınmıştır. Ancak en son 16 mart'da derlenen liste olmasının sebebi o tarihten beri skroplamada sorunun var demektir. Yazılımda hesap sekmesinin altındaki kullanıcı adına tıklamak ve şifre değiştirme işlemini denediğini umuyorum diğer sayfalarda yazan, bu arada kullandığın eklentinin de son sürümünü kullanıyor olman gerekiyor. Yani winamp WMP itunes'un update edilmesi gerekebilir.

Bu arada her ne kadar firewallda last.fm izinli desen de, internete bağlanamamasının tek engeli firewalldur, istersen silip yeniden kurarken firewall'u kapatarak kur. Bize haber ver, umarım en kısa zamanda skroplamaya devam edersin.
    • bgmbrkmn şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 18 Nis 2008, 11:54
    sitedeki saatim UTC'ymiş... GMT+' yapınca düzeldi.
    teşekkür ederimmm
    • Çalışan
    • 18 Nis 2008, 13:10
    rica ederiz:)
    • ShaiThan şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 18 Nis 2008, 15:00

Teşekkürler

Programı silip geri yükleyince problem çözüldü sanırım. Fakat en son dinlediklerim olarak 31 gün önceyi gösteriyor.

Sanırım bu sorun da belli bir zamanda hallolur, skropları falan aktarıyordur?

Teşekkükler,
    ShaiThan.
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.