• Jem41 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 14 Tem 2007, 12:44

Yardım

BıLgısayarımı kapattıgımda Last fm kapanıo we doLayısıyLa o gun dınLedıkLerım profıLımı oLusturmuyo ve onceden dınLedıım sarkıLar sıLınıo. hanı dınLedıkce profıLınız oLusucak dedıkLerı sey. bnde sarkıLar sıLındıı ıcın dınLeme ımkanımda kaLmıo. Bu konuda yardım edebıLırmısınız ? TesekkurLer sımdıden...
  • selam

Arkadaşlar emeğe sağlık diyelim ilkin.
    sorum şu: yeni kayıt oldum siteye ve çok geniş New age ve kızılderili müzikleri gibi...arşive sahibim.İndirdiğim bu proğram bilgisayarımdan mı sitenize alınıyor yoksa ben mi download yapıp sizlerle paylaşacağım???bilgilenirsem sizlerla paylaşmak güzel olur.
    Puan hakkında da kısa bilgi alayım :)
    Yağmur iyilerinde üstüne yağar,kötülerinde...
  • O'siyo

Arkadşlar birde şu an işte pc açık.evdede proğramı yüklediğimde sorun olmaz değil mi? lastfm?paylaşım gibi...
    Yağmur iyilerinde üstüne yağar,kötülerinde...
    • sh3rryb3rry şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 31 Ağu 2007, 17:16

Yuruyen_bulut :

Merhaba,
    Lastfm yazilimini bilgisayariniza yuklemeniz gerekli oncelikle sonrada plug-in yazilimlarini yuklemelisiniz.
    Boylikle işte veya evde dinlediginiz parcalar otomatik olarak lastfm profilinizi olusturmaya basliyor..
    • CthuLhuTR şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 12 Eyl 2007, 07:13
    Jem41 dediğini ya anlamadım ya da birsorun var..bilgisayarını kapatınca neden uçsun ki profilin..sen dinlerken skroplanıyor parçaalar..hatta 4dk ise şarkı 2 dk snra skroplanıyor..plug-in vb bir sorun var bence sende,hiç yüklenmiyorlar site db'ine..
    herkes,
    düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.