Forum » Last.fm Yazılım Desteği

etiketler durmuyor

• ibalcioglu şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 28 Ara 2007, 21:12

etiketler durmuyor

yazılımda etiketlerimin sayısı,içerik sayısı ben ekledikçe azalıyor.Yazılım üzerinden dinlerken ekliyorum.Bunun nedeni ne olabilir.Başka bir etketleme yöntemi varmı?Ve bu etiketleri nasıl düzenleyeciğim?
    ibalcioglu
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 29 Ara 2007, 11:23
    Merhaba ibalcioglu:

Etiketleme siteden dinlediğiniz parçalarda ya da radyolarda da yapılabiliyor. Sitede sanatçı sayfalarında ya da etiket aratarak ulaştığınız Flash radyo çalar'ın üst sırasındaki etiket ikonuna tıkladığınızda da etiketleriniz eklenir. Probleminiz sistemdeki bir gecikme ya da bir aksaklık olabilir fakat şu an ofisçe Noel tatilinde olduğumuz için size detaylı bir cevap veremiyorum. 2 ocak'ta ofise geri döndüğümüzde sorunuzu teknik ekibe aktaracağım ve size en kısa zamanda geri döneceğim. Bu zamana kadar isterseniz yazılımı silip bir daha kurmayı deneyebilirsiniz, ya da siteden etiketlemeyi deneyip aynı problemin devam edip etmediğini kontrol edebilirsiniz. Sabrınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.