Forum » Last.fm Yazılım Desteği

Bağlantı Hatası

• ThEscapist şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 9 May 2008, 09:31

Bağlantı Hatası

Skroplamada sorun yaşadığımdan programı kaldırıp tekrar yüklemeye çalışıyordum, Kullanıcı adımı ve şifremi girip ileriyi tıkladıktan sonra bağlantı hatası verdi

"Kullanıcı bilgilerini doğrulamak için internete bağlanamadık.
    İnternet'e proxy ile bağlanıyorsan,lütfen aşağıdaki butona tıklayıp proxy bilgilerini gir."

Proxy kullamıyorum ne yapmam lazım?
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Çalışan
    • 9 May 2008, 14:19
    Bu sorun antivirus ya da firewall kaynakli yuksek ihtimal, butun engelleyebilecek programlari kaldir ya da disable et ve yeniden dene, sana teknik ekibimiz ulasti duzelmezse bize geri don tesekkur ederiz
    • ThEscapist şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 10 May 2008, 06:07
    olmadı yine hala sorun devam ediyor
    • Çalışan
    • 13 May 2008, 10:30
    ThEscapist:

Parçalar arabelleğe alınıyor mu yazılımda acaba? Yani profiline sunucuya bağlanamadığı için işlemiyor ancak yazılımın arabellekte tutup tutmaması önemli. Antivirüs firewall ya da herhangi bir windows güvenlik duvarının problem yaratmadığından kesinlikle eminsen eski yazılımının tamamen bilgisayarından (gerekirse 3üncü parti bir uygulama ile) temiz bir uninstall ile kaldır ve http://www.lastfm.com.tr/download/ adresinden tekrar kur. Zaten eğer herhangi bir güvenlik duvarı varsa sıfırdan tekrar soracaktır sana ve senin sürekli izinli tutman gerekiyor yazılımı.

Arabellek meselesi ve diğer bilgilerle bize geri dön lütfen
    • iris59 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 18 Tem 2008, 17:01

bağlantı hatası

radyo açık bağlantı yok ses yok
    • alexmert- şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 5 Eyl 2008, 13:56

proxy

aynı sorun bende de var yazılımı yükleyemiyorum.
    "Kullanıcı bilgilerini doğrulamak için internete bağlanamadık.
    İnternet'e proxy ile bağlanıyorsan,lütfen aşağıdaki butona tıklayıp proxy bilgilerini gir." diyor ve yükleyemiyorum ne yapmam lazım?
    • Çalışan
    • 5 Eyl 2008, 14:34
    Bu sorun da aynen yukarıda belirttiğimiz gibi güvenlik duvarları anti virüs ve benzerlerinden kaynaklanır, yukarıda önerilenleri yapıp tekrar denedin mi acaba?
    • alexmert- şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 6 Eyl 2008, 00:21
    kısaca format attım en sonunda :)
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.