Forum » Last.fm Yazılım Desteği

dinledigim parcaları skroplamıyor

• brky şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 2 Kas 2008, 18:52

dinledigim parcaları skroplamıyor

işletim sistemi :windows xp pro sp3
    yazılım sürümü :1.5.2.38918
    müzik çalar : foobar 0.9.5.5
    eklenti sürüm : 2.3.1.2

daha önce skroplayıcıyı kullanıyordum ve calısıyordu, yaklaşık 5000 şarkı skropladı bir ara programı sildim üyeliğimle birlikte.

daha sonra yeni bir üyelik açtım ve programı yükledim giriş yaptım. sarkı dinlediğimde skroplayıcı şarkı hakkında bilgiyi alıyor skroplama zaman göstergeside çalışıyor şarkı skroplandı diyor fakat profilime girdiğimde calış yok yazıyor. tanıya bakıyorum önbellekte de tutmuyor yani yollamış. 3 kere silip tekrar yükledim (sadece uninstall deyip degil kayıt defterini fln da temizledim bir yazılım yardımıyla) ama hala düzelmedi.

simdiden tesekkürler

• Merhaba,

Ekibimizce saptanan bir foobar 0.9.5.5 sorunu yok, herşeyiniz tam görünüyor, yazılım üzerinde üst gri menüden "Hesap > Kullanıcı adı" sekmesine gidin ve buradan kullanıcı adınıza tıklayın, bu rehandshake sağlar, ancak önbellekte parça yok diyorsunuz, gene de bir deneyin, ayrıca yazılım ve site üzerinden şifrenizi değiştirip her ikisine de yeniden giriş yapabilirsiniz (log in-log out, yazılımı kapatıp yeniden açmak gibi)

Bütün bunlar dışında lütfen yazılımınızın herhangi bir güvenlik merkezi/duvarı tarafından engelli olmadığından emin olun, herhangi bir basit anti spyware ya da anti virüs'de sizi engelliyor olabilir, gerekirse bütün güvenlik duvarlarını kapatın ve yeniden yükleyin yazılımı. Uzun süre sonra yeniden kurduğunuzda bir şekilde engellenmiş olabilir.

Detaylı bilgi ile beraber haber bekliyoruz.

• brky şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 5 Kas 2008, 22:41
    hala sorun cözülmedi

söylediginiz herseyi yaptım. yazılım uzerinden yeniden log in oldum, şifremi degiştirdim yine log in oldum, güvenlik duvarının izin verilen programlarına ekledim. sildim yeniden yükledim yeniden güvenlik duvarına ekledim ama hala profilimde çalış yok diyor, praca bilgilerini alıyor skroplananlarıda yolluyor ama profilde gözükmüyor cok ilginc.neyse zaten format atıcam yakında belki o zaman cözülür

• Aynı sorun bende de var. Çaldığım parçalar yazılımda skroplanıyor olarak görünüyor ama profilime baktığımda herhangi bir hareket yok.

• NisaMishap şöyle demiş...
    • Abone
    • 10 Kas 2008, 11:02
    Jaymz_Hatefield: Skroplama sorunlarının geneli için http://www.lastfm.com.tr/forum/85202/_/269114 adresini ziyaret etmeni rica ediyoruz, ilgili başlık altında bize hangi çözümleri denediğini iletirsen yardımcı olmaya çalışacağız.

Teşekkürler

• Fragrancee şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 17 Ara 2008, 15:00

Dinlemediğim sanatçılar arşivimde görünüyor

skroplama yaptıktan sonra. dinlemediğim bi sürü sanatçi direk olarak arşivime eklendi. yaklaşık 2 bucuk saatir hepsini tek tek silmeye çalışıyorum fakat hala ordalar. Bu durum çok sıkıcı ve zaman öldürücü bir hal almaya başladı

bu sorunu nasıl giderebilirim?

teşekkürler

adapture
    • NisaMishap şöyle demiş...
    • Abone
    • 18 Ara 2008, 15:14
    2008-12-17 tarihinde saat 13:37'de size sunulan "dinleme geçmişi aktarma" fonksiyonunu ya yazılım da da site üzerinden kabul etmişsiniz. Bu fonksiyon bilgisayarınızda kurulu olan ve yazılımla ilişkilendirilmiş müzik çalarda, bugüne kadar dinlenmiş şarkıların verisini profilinize aktarır. Yani anne/baba/kardeş/ev arkadaşı vs. sizin bilgisayarınızda müzik dinleyen herkesin dinledikleri şu an sizin profilinizde demektir. Profilinizdeki dinleme verilerini tamamen silmeyi deneyebilirsiniz, http://www.lastfm.com.tr/settings/account adresindeki ilk seçeneği seçerek... Bunun dışında tek tek sanatçı ya da parçaları silmekten başka çareniz yok.

Arşivinizden bir sanatçı ya da parçayı silmek için kullanıcı profilinizdeki arşivinize gidin ve bu öğeyi bulun.

Sanatçı
    Bir sanatçıyı arşivinizden silmek için, arşivinizde sanatçının resminin üzerine gidin - resmin üzerinde size ufak bir "sil" ikonu göreceksiniz-. Bu ikona tıklarsanız, silme işlemini onaylamanız için bir diyalog belirecektir (isterseniz işlemi buradan iptal edebilirsiniz.)

Not: Bir sanatçıyı arşivinizden sildiğiniz zaman, bu sanatçıya bağlı tüm albüm ve parçaların çalışlarını listelerinizden de dahil olmak üzere profilinizin tamamından silmiş olursunuz.

Parça
    Belli bir parçayı arşivinizden silmek isterseniz, bu parçanın yer aldığı bir listeye gidin -örneğin, eğer son zamanlarda dinlediyseniz "Yeni Dinlenenler" listesine, ya da direkt parçanın ait olduğu sanatçının sayfasına gidebilirsiniz.-

İkinci yolu tercih ederseniz, sanatçının arşivinizdeki resminin altında yazan "(x çalış)" yazısına tıklayın. Karşınıza gelecek olan sayfa bu sanatçının arşivinizdeki detaylı bölmesidir, burada herhangi bir parçayı silmek isterseniz parçanın üzerine farenizle gittiğinizde beliren "sil" ikonuna tıklayın. Burada silme işlemini onaylamanızı (ya da iptal etmenizi) isteyen bir diyalog belirir.

Not:Bu işlem, seçtiğiniz parçayı ve bu parçanın tüm çalışlarını,listelerinizden de dahil olmak üzere, profilinizin tamamından siler.

• Silme işleminde problem..

Merhaba, sanatçı/şarkı silme işlemini yukarıdaki anlatımınıza istinaden uygulamaya çalıştım fakat, ne sanatçı resminin üstünde, ne de listesindeki parçanın kenarında "sil" ikonu çıkmıyor...

Konu ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyim??

Teşekkürler..

• morff şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 6 Haz 2009, 21:36

ipodumda skroplama sorunu

merhaba, eskiden çok mutlu mesut ipodumda dinlediğim parçalar lastfm'e kolayca skroplanıyordu. ama bilgisayarıma format atıldıktan sonra tekrar itunes'u yükledim lakin o zamandan beeri skroplamıyor ipodumu.

sorun nedir acaba, nasıl giderebilirim?

teşekkürler.

• şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 17 Haz 2009, 21:55

selamm

profilimi kapatmıştım şimdi tekrar açtım ve şarkılarım skroplanmasına ragmen profilimde görünmüyor :' topiclerde yazan her şeyi de okudum ama çözüm bulamadım. ne yapmalıyım?

• balladman şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 21 Tem 2009, 18:15

Scroplamayla ilgili

Merhaba,
    Yakın zamanda profilimi sildim, bilgisayarım scroplama yapmıyordu, şimdi yeni profilimi açtım ve engel olduğunu sandığım bir programı sildim, scrobbler yükledim eklenti yaptım. Bilgisayardaki müziklerim scroplanmıyor ama radyodakiler profilimde çıkıyor sorun bilgisayarla ilgili sanırım ne önerebilirsiniz?

• Styraist şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 27 Tem 2009, 09:58

Eski hesaptaki arşivin yeni hesaba taşınması.

Böyle bir şey tapabiliyor muyuz?

Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsanız lütfen hesabınıza giriş yapın ya da sitede hesap açın.