Forum » Genel Fikir ve Öneriler

şarkıların tamamını dinlemek istiyorum

• armani_86 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 27 Ağu 2008, 19:43

şarkıların tamamını dinlemek istiyorum

siteye ilk anda ziyaret amaçlı geldim ve çok beğendim.yalnız şarkılardan sadece kesit verildğini farkedince üye olmak istedim ve oldum.ama ne varki yinede değişen birşey yok:(ben indirmektn hiç yana değilim ama yinede şarkıalrın tamamaını dinleme fırsatı verirseniz çok sevnirim

• NisaMishap şöyle demiş...
    • Alumni
    • 29 Ağu 2008, 09:55
    Telif hakları ve lisans hakları dolayısıyla bazı sanatçı ya da şirketler müziklerini bu şekilde paylaşmak istedikleri için durum böyle, yani onlar tamamını sunmadığı sürece bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Teşekkür ederiz.

• ruhummavi şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 18 Eyl 2008, 10:27
    bende arşivimde bulunan şarkıların hepsini dinliyemiyorum.
    hep aynıları çalıyor hatta arşivde olmayanlar bile çalıyor

• Alumni
    • 18 Eyl 2008, 11:04
    Sebebi yukarıda belirttiğim konudur, arşivinizin sürekli aynı şeyleri çalması konusunda da geliştirme çalışmaları sürüyor. Ama tabi ki unutmayın, arşivinizdeki parçaların tam dinlenebilmesi için site üzerinde mevcut olan "tam parça"lardan olmaları gerekiyor. Dolayısıyla bu sebepten de her parça arşivde karşınıza çıkmayabilir.

• şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 21 Eyl 2008, 22:27

burası kadar sacma mantıkla çalışan bir müzik hizmeti sağlayıcı daha var mı?

sanatçı ismi yazıyorum, buluyor (bazen bulamıyor)... şarkılar listeleniyor, bakıyorum yanında 4 kez dinlenmiş yazıyor... demek ki burada var ve dinlenmiş diyorum ama basıp da çal dediğimde benzer şarkıları çalıyor o şarkı yok... o şarkı yoksa nasıl 4 kez dinlenmiş oluyor? bu nasıl bir mantık? bir daha da buraya girmeyeceğim... kim dinlerse dinlesin kim neye bakarsa baksın, bıktım artık buranın böyle acayip uygulamalarından... uyelikten cıkmaya çalışıyorum onu da bir türlü yapmıyor delirmemek işten değil... eğer mümkünse lütfen üyeligimi siz iptal ediverin, artık last fm'e (her girdigimde olduğu gibi) boş yere vakit harcamak istemiyorum... bıktırdınız beni....

• Alumni
    • 22 Eyl 2008, 10:03
    O şarkı yok çünkü insanlar kendi mp3'lerinden yani bilgisayarlarında bulunan mp3lerinden bu şarkıları dinliyorlar, yazılım üzerinden bu şarkıları skropluyorlar ve müzik profili oluşturmada farklı bir yol seçmiş oluyorlar. Biz sizin üyeliğinizi iptal edemeyiz. http://www.lastfm.com.tr/help/faq?category=Last.fm%2527de+M%25C3%25BCzik+Dinlemek adresinden önce Last.fm'de müzik dinlemek hakkında detaylı bilgiyi okuyun, aydınlandıktan sonra eğer üyeliğinizi iptal etmek isterseniz profil sayfanızda üst kısımda kullanıcı adınıza tıklayarak çıkan menüden ayarlar'a basın. Oradan hesap başlığı altında gayet net hesap silme opsiyonu belirtilmiştir.

• masahimara şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 28 Eki 2008, 17:10

hangi albümü arşivime eklediysem hiç birinde tam çalan müzik yok

bana yardımcı olun birçok yabancı müzik dinlemeyi sağlayan siteye girdim ama bir sürü reklam ıvır zıvır şeyler var. Ama sizin siteniz bana çok uygun geldi ve istediğim her sanatçıda var. yanlız bu sitenin en büyük eksiği parçaların tamamının dinlenememesi ne olur buna bir çare bulun ve bana güzel haberler verin.

erzincanlıdan sevgilerle
    • theboss8958 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 5 Kas 2008, 13:27
    hocam bi parça var onu nasıl indire biliriz

• pollypot şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 7 Kas 2008, 09:28

14 saniye

2 hafta önce sonuna kadar dinlediğim şarkıları 2 haftadır sadece 14 sn liğine dinleyebiliyorum.
    dikkat edin 30 sn preview şeklinde değil.
    üye olmadığım için yeni bi uygulama olduğunu düşündüm.
    üye oldum aynı tas aynı hamam.
    üyeliği kaldırmak için adım adım gidilecek linkler nelerdir? veya 14 sn olayından en basit şekilde nasıl kurtulabilirim?

• Alumni
    • 7 Kas 2008, 11:19
    pollypot bize daha detaylı bilgi vermen gerekiyor, sadece site üzerinde mi bu 14 saniye durumunu yaşıyorsun? Eğer öyleyse bize en kısa zamanda kullandığın browser yani tarayıcı (örn: Mozilla Firefox, IE, Safari) adı ve sürümünü bildir, ayrıca belli sanatçılarda mı yaşıyorsun yoksa ne dinlemeye kalksan bu 14 saniye konusu ile mi karşılaşıyorsun? Bir yanlışlık olduğu kesin, senden haber bekliyoruz ona göre yardımcı olmaya çalışacağız.

• msahin35 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 7 Oca 2009, 10:42

Telif hakları ve lisanslar hakkında

Burada bir çok ünlü sanatçının mp3 ünü tam olarak dinleyebiliyorum. Bu sanatçıların izni alınarak mı bu işlem gerçekliyor. Yoksa siz yükledikten sonra sanatçı şikayet ederse kaldırılmasını ve 30 saniyeden daha az bir kısmının tanıtım amçlı yayınlanmasını sağlıyorsunuz?

• paranoyak16 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 20 Şub 2009, 15:18

Re: hangi albümü arşivime eklediysem hiç birinde tam çalan müzik yok

masahimara demiş ki:
    yanlız bu sitenin en büyük eksiği parçaların tamamının dinlenememesi ne olur buna bir çare bulun ve bana güzel haberler verin.

eet ya parçanın tamamı yok..aradıım sanatçıı da bulamadım ben..pickpocket war mı millet ya ben buladm yeni üye oldm da..sakin,,panik..bunları aradım bulamadım.. :(

• paranoyak16 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 20 Şub 2009, 15:19

Re: hangi albümü arşivime eklediysem hiç birinde tam çalan müzik yok

masahimara demiş ki:
    yanlız bu sitenin en büyük eksiği parçaların tamamının dinlenememesi ne olur buna bir çare bulun ve bana güzel haberler verin.

eet ya parçanın tamamı yok..aradıım sanatçıı da bulamadım ben..pickpocket war mı millet ya ben buladm yeni üye oldm da..sakin,,panik..bunları aradım bulamadım.. :(

• skuralay şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 5 May 2009, 01:01
    en az 15 sanatçıdan en az 45 parça müzik listesi oluşturularak müzikleri tam olarak dinleyebileceğimiz söylüyor ama ben yaptım hala 30 saniyeliğine çalıyor ne yapmalıyız

• telif açmazı

telif hakları çok önemlidir ancak şarkılara her yerden her şekilde ulaşamayanlar için zorun olmaktadır.
    dünyanın bir ucundan bazı eserleri istesenizde bulamazsınız aylar alacaktır.
    bukadarı da hiç olmamasından iyidir bence.

Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsanız lütfen hesabınıza giriş yapın ya da sitede hesap açın.