Anti-Bravo Death Legion Poland » Forum

Dlaczego nienawidzimy BRAVO

• şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 14 Tem 2008, 12:12

Dlaczego nienawidzimy BRAVO

Aż dziw,że nikt nie założył jeszcze tego wątku:P Co Was zatem w BRAVO wkurwia/drażni/bulwersuje itp?

Rozpiszę się trochę. Kupowałam Bravo dawno, bo 9 lat temu, gdy miałam 8 lat. Wtedy to może jeszcze trzymało jako taki poziom, było tanie, mało reklam, gęsty druk. Ale zaczęło schodzić na psy.. coraz więcej reklam i dużych zdjęć, płytkich treści, pierdół kupę jednym słowem, i w 5 kl podstawowki przestalam to kupowac, bo totalnie nie bylo o czym czytac. Nie wspomnę tu o ambitnej dorastajacej mlodziezy [oraz siedemnastoletnich laskach z mojej klasy, ktore nadal Bravo kupuja]; ktora czerpie z tego szmatlawca wiedzę na temat seksu...

Ale przejdę do rzeczy.
    Wkurwia mnie w Bravo głównie to, że odmóżdża, nie ma w swych treściach niczego wartościowego i godnego uwagi.Jednym słowem - Bravo to takie Życie na Gorąco, tylko że dla młodszych odbiorców...

• Razielogus şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 15 Tem 2008, 10:30
    Dlaczego nie lubię bravo ? Za komercyjną otoczkę , głupią treść , promowanie gównianych zespołów , odmożdzanie itd. Aha zapomniałbym o prezentach typu emo pomadka do tyłka. xd

• şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 17 Tem 2008, 13:45
    No właśnie, i te dodatki w prezencie! Jak mogłam zapomnieć xD pomijając fakt, że to jeden wielki szajs, to jeszcze całkowicie nieużyteczny...

• Punky_Pauza şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 19 Tem 2008, 17:52
    Przede wszystkim za robienie wody z mózgu małolatom. Przychodzi później taka 12-latka do szkoły i uważa się ze metalówę,bo słucha Nefer i Good Charlotte >.< I wszystko to zasługa tego szmatławca..A o cudoffnych preZeNcIkaCh już nawet nie wspomnę ;p

• şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 21 Tem 2008, 14:56
    Bleh, znałam dziewczynę, która mając 14 lat [była ze mna w równoległej klasie]; czytała bravo i miala sie za punkowe, bo sluchala green day i good charlotte... litości-,-

• gershen şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 23 Tem 2008, 01:50
    @Punky_Pauza nalepki na zeszyty i lipne portfele z anarchiami i czaszkami...? XD Może by najpierw lepiej wyedukować target tej gazety, co to znaczy anarchia?

• Bo to megagniot promujący megagówno i robiący ludzią megapranie mózgu

"220 ? Nie za szybko ? .. ee wyprowadzi się staruszki i będzie ok"
    • şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 31 Ağu 2008, 08:39
    komercja, jest głównym tego powodem

• bo nie ma w niej nic co mogło by uchronić przyszłe pokolenie przed samozagładą

Nie mam, nigdy nie miałam i mieć nie będę. Sygnatury.
    • kilstrit şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 23 Kas 2008, 11:45
    Hmm... nigdy szczególnie nie czytałem takich gazet (mówię tu nie tylko o Bravo, ale o wszystkich gównach tego typu), ale pewnego razu koleżanka przyniosła do szkoły jakiś tam numer Popcornu czy Bravo. Był tam artykuł o "najostrzejszych zespołach emo". Fajnie. MCR, jakiś tam opis. P!atD też. Załamałem się, gdy o Billy Talent przeczytałem "mieszanina screamo, thrashu i grindcore'u". Bez komentarza...

eeeee yyyyy nie wiem :P
    • tykus şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 28 Kas 2008, 17:23
    @kilstrit - to nie może być prawda xDDD weź no załatw jakiegoś skana czy coś :D

• kilstrit şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 30 Kas 2008, 17:07
    poszukam - to jest smutna prawda :D

EDIT 1: sprawdziłem archiwum popcornu (pismo podobne do bravo jakby co^^), to był chyba numer 04/07, głowy nie dam, ale w tych okolicach :)

EDIT 2: za około 5 PLN możesz kupić na stronie popcornu ten numer, tych skanów w necie raczej nie ma :P

EDIT 3: na privie masz szczegóły :P

eeeee yyyyy nie wiem :P
    • hcbigie şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 19 Oca 2009, 07:43

:/

bo nie odpowiedzieli na moje pytania i ich nie wydrukowali chlip chlip

• slawol8 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 28 Oca 2009, 13:42
    Bravo nie lubię za to że istnieje.
    Takie gazety jeśli już są drukowane powinny zalegać gdzieś w magazynach.
    A jeśli byłbym redaktorem takiej gazety... To popełniłbym samobójstwo.
    Przecież to co tam wypisują, tylko usiąść i płakać, wyrywać sobie włosy z głowy i jeszcze głośniej ryczeć!
    A najbardziej rozpie**** mnie kącik z poradami, gdzie niby ludzie piszą o swoich problemach a oni starają się doradzić.
    Rozpowszechniają jakieś dziwne trendy i piorą mózgi ludzikom którzy to czytają (zupełnie jak o.Rydzyk i TV trwam babcią, przecież to podobne ;] ) żeby sie ubierali i zachowywali jak napisali. Żeby ich zdanie było zdaniem tejże płytkiej gazety.
    Ostatnio czytałem to jakieś 3 lata temu ale nie wydaje mi się żeby coś się tam zmieniło.

• zasrana şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 23 Şub 2009, 15:33
    dla bravo każdy nowy film, gazeta i książka jest tak świetna że trzeba iść do kina/kupić/zesrać się na tym nowym gównem. wszystko co nowe jest świetne!
    ta gazeta działa jak superstacjamjuzyczna viva, na której w jakiejś liście pt. 'symbole seksu' (ależ trafiłam, ha-ha) dali panią andrzejewicz i rijanę, a już o takiej tam cipce jak marilyn monroe to zapomnieli. hoho, pora umierać.

the world fascinates me.
    like lady godiva.
    nie lubię tłumów, a tłumy nie lubią mnie.
    • Smog25 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 5 Mar 2009, 14:15
    Bravo jest zrąbane dlatego jak już wielu wcześniej wspomniało GÓWNIANE PIERDOŁY, które są do tego dołączane i promowanie nowych gwiazd/srazd (przełknięcie śliny)np.Fell czy właśnie Good Charlotte.Pełno reklam i jakieś tempe plotki, które nie istnieją i o których oni i czytelnicy zapomną po tygodniu???Może mniej.Bravo jest dla naiwniaków....

Weź ten pająk i go ugryź
    • ulka92 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 5 Mar 2009, 23:17
    Moja siostra czasem to czyta, ja tym palę w piecu :> Ale powiem wam, że nie raz zajrzałam i poczułam takie zasysanie mózgu. Miernota. Że też nikt z ministerstwa edukacji tego nie kontroluje, jak zwykle zajmują się tym czym nie potrzeba. Jak po takiej dawce głupot, dzieciak może zdrowy iść do szkoły i przyswajać wiedzę? No w tym rzecz, że biedaczek nie może. Ech i te porady dotyczące intymności..... no bajka. Czuję, że koniec świata się zbliża ...

The end of the road and my end

• Smog25 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 8 Mar 2009, 12:33
    ulka92 faktycznie masz racje a te ichniejsze plotki...bleeeee...yglebleeeee

Raz zajrzałem do tej puszki Pandory a tam...takie bezsensy jak to że jakaś ,,gwiazda" adoptuje 9 dzieci....oni są nienormalni!!!!!!!!!!!!!!!!

Weź ten pająk i go ugryź
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.