Teoman » Forum

teoman !!!

• burockk şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 26 Oca 2007, 22:01

teoman !!!

aykırı adam teoman , müzisyen adam ! duygusal adam teoman , agresif bazen , bazen sabırsız !!! dengesiz adam teoman , sözlerle müziklerindeki dengenin tersi aksetmiş sanki bedenine !!! kim ne derse desin , adam gibi adam teoman !!! teomanı anlayarak dinleyebilmek ayrıcalıktır !!!

***buRocKk***

"merhabalar bu arada"
    rAin - cOLd - dArK - rOcK
    • Jemalizm şöyle demiş...
    • Abone
    • 4 Mar 2007, 19:23
    çok merak ediyordum..şarkılarını yazarken hangi ruh haliyle yazdığını.. en sonunda bir söyleyişide denk geldim ve kendisi de açıkkladı.. umarım izlemişinizdir..
    bulent ortaçgil'le teomanın 5k 1n ye konuk olduğu programı..

konserine gelmek için gençtelekart aldığım günleri dün gibi hatırlıyorum :)

• teoman dinlemek ayrıcalık bu zevkı herkes tadamaz kendimi buluorum onu dinlerken..harikasın teo..
    WHY MUST WE LIVE
    IN THIS DRAIN THAT WE HATE
    LIFE IS HELL FOR A DREAMER
    WHO`S SEEKING THE SHADE
  • teoman dinlemek ayrıcalık bu zevkı herkes tadamaz kendimi buluorum onu dinlerken..harikasın teo..
    WHY MUST WE LIVE
    IN THIS DRAIN THAT WE HATE
    LIFE IS HELL FOR A DREAMER
    WHO`S SEEKING THE SHADE
    • hazzzzal şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 24 Ağu 2007, 11:56
    bu adama çamur atanlara acıorum...kendi elleri kirlenior farkında değiller...teoman ı anlamak kolay mı!
    y.o.k
    • gz1331 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 24 Ağu 2007, 12:23
    teoman hayranı olmak onu dınlemk kım ne derse desın cok buyuk bır hastalıktır..bazı ınsanların ona karsı yaptıgı yorumlar o kadar sert kı sankı dersınız teoman sarkı soylemeyı bırakmış adam oldurmuş dunyada katlıam yapmış gıbı.çok basıt bır ornegı teoman grubuundaysanız bılırsınız yorumlarda sole bır yazı var adam dıyorkı ben teoman dınlemem ama esıntı yapmadan yazdıgı sarkılarda muzık yetersızlıgı var...demiş sizcede ona gore sert ama bıze gore komık bır yorum degılmı :) sevgılerımle butun teoculara
    hayat kısa yaşamasını bilmeli
    • Kullanıcı
    • 24 Ağu 2007, 16:20
    evet yani...esinlenmek nerde suç ki biz idam edelim...ama diğerlerinde de bi eksiklik göremiorum...ki müzikten anlayan kimsenin göreceğini de sanmıorum...ben hastalığımdan memnunum..teoman tanısa beni o daha mutlu olurdu eminim..:)
    y.o.k
    • DAReKid şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 29 Ağu 2007, 19:31
    ya ama bu bahsetdiklerinizin hepsi ben de var şu dünyada bi ben garipim hatta kötü bir hastayım sanıyordum rahatladım :) ben odamın duvarlarının ne renk olduğunu görmekte zorlanıyorum teoman posterlerinden ama bu şekilde çok daha mutluyum... bi ara tuborg konserlerinde bira içerken Teoman'a "alkolik" demişlerdi... gz1331 arkadaşımızın dediği gibi, onlar çok büyük birşey dediklerini sanıyorlar ama bize komik geliyor... yav ana sponsoru bira firması zaten! ayran mı içseydi :D
    • Kullanıcı
    • 30 Ağu 2007, 23:19
    vala ne yaptığını şaşıranlara değil de teoman a bulaşıolar ya pes!adam kendi tarzında yaşıyor...
    y.o.k
    • fiascooo şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 30 Kas 2007, 23:29
    insanları böyle elestirme hakkını nerden buluo bu insanlar anlamıyorum sanatcı die örnek mi olması gerekio hayatını yasıcak tabi..harika sözler yazıo sarkılar süper kültürlü biri ayrıca..bende hayranım teoya hastayım iyilesmeyede niyetim yok ;)
    dilegini tutmus sayar sonsuzdan geri..
    • jimjimeecem şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 9 Şub 2008, 07:13
    'her sarkının bir hikayesi vardır'derlerdi.binlerce sarkı,binlerce hikaye...
    ama teomanın bir röportajında söyle diyordu:'sarkı besteliycek hikayem kalmadi'

hadi teo zorla kendini mutlaka bi hikayen daha vardır!!!
    • defiant_o0 şöyle demiş...
    • Kullanıcı
    • 25 Şub 2008, 14:26
    ben teomanın degeri anca ölünce anlaşılcaını düşünüyorum
    =)

dünyayı onun gözünden görmek süper bi duygu ;)
Dışarıdan mesaj gönderilemez. Forumlara yazmak istiyorsan lütfen hesabına giriş yap ya da sitede hesap aç.