Yeni Müzikleri Keşfet

Last.fm, çaldığın müziğe göre sana kişiselleştirilmiş öneriler veren bir müzik keşfetme hizmetidir.

Last.fm profilini başlat Pencereyi kapat

Chris Cornell

Etiketler

Herkesin etiketleri

Daha fazla etiket

Biyografi

Chris Cornell, (d. 20 Temmuz 1964 - Seattle) ABD’li müzisyen, vokalist.

Soundgarden’ın grubunun ve grunge müziğin efsaneleşmiş vokalistleirnden biridir. Soundgarden’ın dağılmasından sonra solo 2 albüm yapmıştır. Daha sonra Rage against the machine üyeleri ile birlikte Audioslave grubunu kurmuştur. 2007 yılında Audioslave’in dağılması ile yeniden solo kariyerine devam etmektedir. 2007 Haziran’ında «Carry On» isimli beşinci solo albümünü çıkarmıştır.

Diskografisi

Soundgarden

* 1987 Screaming Life (Sub Pop)

* 1988 Fopp (Sub Pop)
* 1988 Ultramega OK (SST)
* 1989 Louder Than Love (A&M)
* 1990 Screaming Life/Fopp (Sub Pop)
* 1991 Badmotorfinger (A&M)
* 1994 Superunknown (A&M)
* 1995 Songs from the Superunknown (A&M)
* 1996 Down on the Upside (A&M)
* 1997 A-Sides (A&M)

Temple of the Dog

* 1991 Temple of the Dog (A&M)

Solo çalışmaları

* 1997 A Very Special Christmas, Vol. 3 - Ave Maria
* 1999 Euphoria Morning (A&M)
* 2004 Axis of Justice Concert Series Vol. 1 - (What’s so funny ‘bout) Peace, Love and Understanding
* 2007 Carry On
* 2009 Scream

Audioslave
* 2002 Audioslave (albüm) - (Epic)
* 2005 Out of Exile - (Interscope)
* 2006 Revelations - (Epic)

Film müziği

* 1990 Pump Up the Volume - Heretic
* 1992 Singles (film) - Seasons ve Birth Ritual
* 1993 True Romance - Outshined
* 1998 Great Expectations - Sunshower
* 2000 Mission: Impossible II - Mission 2000
* 2004 Collateral (film) - Shadow on the Sun

Klipler

Popüler Albümler

Dinleme Trendi

755.984dinleyici toplam
11.749.902skroplama toplam
En yeni dinleyici trendi:

Skroplamaya başla ve dinleme geçmişini kaydet

Last.fm kullanıcıları iTunes, Spotify, Rdio ve diğer müzik oynatıcılarında çaldıkları 200'den fazla müziği skropluyor.

Last.fm profili oluşturun

Pano

Bir görüş bildir. Last.fm'de oturum açın veya üye olun.

Şu Anda Dinleyenler

En Çok Dinleyenler