Yeni Müzikleri Keşfet

Last.fm, çaldığın müziğe göre sana kişiselleştirilmiş öneriler veren bir müzik keşfetme hizmetidir.

Last.fm profilini başlat Pencereyi kapat

Everclear

Biyografi

Everclear 1992’de kurulan Amerikan rock grubu. Grup aktif olduğu sürece Art Alexakis (vokal, gitar), Craig Montoya (bas, vokal) ve Greg Eklund (davul) kadrosuna sahipti.

Diskografi:
* World of Noise (1993)
* Sparkle and Fade (1995)
* So Much for the Afterglow (1997)
* Songs from an American Movie, Vol. 1: Learning How to Smile (2000)
* Songs from an American Movie, Vol. 2: Good Time for a Bad Attitude (2000)
* Slow Motion Daydream (2003)
* Welcome to the Drama Club (2006)

Klipler

Popüler Albümler

Etkinlikler

Etkinlik ekle

Dinleme Trendi

836.175dinleyici toplam
10.009.439skroplama toplam
En yeni dinleyici trendi:

Skroplamaya başla ve dinleme geçmişini kaydet

Last.fm kullanıcıları iTunes, Spotify, Rdio ve diğer müzik oynatıcılarında çaldıkları 200'den fazla müziği skropluyor.

Last.fm profili oluşturun

Pano

Bir görüş bildir. Last.fm'de oturum açın veya üye olun.

Şu Anda Dinleyenler

En Çok Dinleyenler

E-Bülten

Universal Music Group Universal Music'in özel turuna katıl, Everclear hakkındaki ürün ve promosyon güncellemelerini al.