Yeni Müzikleri Keşfet

Last.fm, çaldığın müziğe göre sana kişiselleştirilmiş öneriler veren bir müzik keşfetme hizmetidir.

Last.fm profilini başlat Pencereyi kapat

Friendly Fires

Resimler

f f 3
  • 17.578.301
    skroplama
  • 859.083
    dinleyici

Etiketler

Herkesin etiketleri

Daha fazla etiket

Biyografi

Friendly Fires St Albans, Hertfordshire’lı bir İngiliz grubu. 2006’da kurulan grup kendi adını taşıyan ilk albümlerini 1 Eylül 2008’de piyasaya sürdü ve 21 Haziran 2009’daki Mercury Ödülleri’nde oniki adaydan biri olarak gösterildi.

Diskografi:

LP’leri:

- Friendly Fires (1 Eylül 2008, XL Recordings)
- Pala (16 Mayıs 2010, XL Recordings)

Ep’leri:

-Photobooth (2006)
-Cross the Line EP (2007)
-The Remix EP (2007)

Single’ları:
«On Board» (2007)
«Paris» (2007)

«Jump in the Pool» (2008)
«Paris» (Yeniden Sürüldü - 2008)
«Jump in the Pool» (Yeniden Sürüldü - 2008)
«Skeleton Boy» (2009)
«Kiss of Life» (2009)
«Hold On» (2010)
«Live Those Days Tonight» Pala (2011)
«Hawaiian Air» (2011)

Klipler

Popüler Albümler

Etkinlikler

Etkinlik ekle

Dinleme Trendi

859.083dinleyici toplam
17.578.301skroplama toplam
En yeni dinleyici trendi:

Skroplamaya başla ve dinleme geçmişini kaydet

Last.fm kullanıcıları iTunes, Spotify, Rdio ve diğer müzik oynatıcılarında çaldıkları 200'den fazla müziği skropluyor.

Last.fm profili oluşturun

Pano

Bir görüş bildir. Last.fm'de oturum açın veya üye olun.