Yeni Müzikleri Keşfet

Last.fm, çaldığın müziğe göre sana kişiselleştirilmiş öneriler veren bir müzik keşfetme hizmetidir.

Last.fm profilini başlat Pencereyi kapat

Talib Kweli

Turnede

Resimler

talibkweli
  • 12.137.631
    skroplama
  • 745.507
    dinleyici

Etiketler

Herkesin etiketleri

Daha fazla etiket

Biyografi

Talib Kweli (gerçek adı Talib Kweli Greene, d. 1975) Brooklyn’li rapper. Underground hip hop’un önemli isimlerinden olarak kabul edilen Kweli malesef büyük ticari başarılar yakalayamamıştır. İsmi Arapça «arayan» ya da «bilgi ve gerçeğin öğrencisi» anlamına geliyor.

Diskografi:

* Black Star (1998, as Black Star, with Mos Def)
* Train of Thought (2000, as Reflection Eternal, with Hi-Tek)
* Quality (2002)
* The Beautiful Struggle (2004)

* Right About Now: The Official Sucka Free Mix CD (2005)
* Liberation (2006, with Madlib)
* Eardrum (2007)
* Party Robot (2009, as Idle Warship, with Res)
* Prisoner of Consciousness (TBA)

Klipler

Popüler Albümler

Etkinlikler

Etkinlik ekle

Dinleme Trendi

745.507dinleyici toplam
12.137.631skroplama toplam
En yeni dinleyici trendi:

Skroplamaya başla ve dinleme geçmişini kaydet

Last.fm kullanıcıları iTunes, Spotify, Rdio ve diğer müzik oynatıcılarında çaldıkları 200'den fazla müziği skropluyor.

Last.fm profili oluşturun

Pano

Bir görüş bildir. Last.fm'de oturum açın veya üye olun.

Şu Anda Dinleyenler

En Çok Dinleyenler