Yeni Müzikleri Keşfet

Last.fm, çaldığın müziğe göre sana kişiselleştirilmiş öneriler veren bir müzik keşfetme hizmetidir.

Last.fm profilini başlat Pencereyi kapat

The Ataris

Turnede

Resimler

May 2009
  • 12.537.888
    skroplama
  • 660.002
    dinleyici

Etiketler

Herkesin etiketleri

Daha fazla etiket

Biyografi

The Ataris, Amerikan pop punk grubu. Bugüne kadar 5 stüdyo albümü çıkaran grup son albümünü 20 Şubat 2007’de piyasaya sürdü.

Son kadro:

* Kris Roe, vokal/ritm gitar
* John Collura, solo gitar
* Paul Carabello, 3üncü gitar
* Angus Cooke, cello
* Bob Hoag, keyboards-(piyano)
* Sean Hansen, bas
* Shane Chickeles, davul

Eski elemanlar:

* Jasin Thomason, gitar (1996-1997)
* Marko 72, bas (1996-1997)
* Derrick Plourde, davul (1996-1997)
* Patrick Riley, solo gitar (1997-1999)
* Mike Davenport, bas/geri vokaller (1997-2005)

* Chris “Kid” Knapp, davul (1997-2005)

Diskografi:

* Anywhere But Here (1997 - Kung Fu Records)
* Look Forward to Failure (1998 - Fat Wreck Chords)
* Blue Skies, Broken Hearts…Next 12 Exits (1999 - Kung Fu Records)
* Let It Burn (2000 - Kung Fu Records, split with Useless ID)
* End Is Forever (2001 - Kung Fu Records)
* So Long, Astoria (2003 - Columbia Records)
* Live at The Metro (2004 - Columbia Records)
* Welcome the Night (2007 Sanctuary Records)

Klipler

Popüler Albümler

Etkinlikler

Etkinlik ekle

Dinleme Trendi

660.002dinleyici toplam
12.537.888skroplama toplam
En yeni dinleyici trendi:

Skroplamaya başla ve dinleme geçmişini kaydet

Last.fm kullanıcıları iTunes, Spotify, Rdio ve diğer müzik oynatıcılarında çaldıkları 200'den fazla müziği skropluyor.

Last.fm profili oluşturun

Pano

Bir görüş bildir. Last.fm'de oturum açın veya üye olun.

Şu Anda Dinleyenler

En Çok Dinleyenler